Bibelstudier ”Förvandlad av Guds Ord”

Nu fortsätter vi vår bibelstudieserie under rubriken ”Förvandlad av Guds ord!

Här kommer vi att prata om hur våra liv kan bli totalt förändrade genom att ta till sig det som Gud sagt i sitt ord!

Jesus sade till de judar som hade satt tro till honom: ”Om ni förblir i mitt ord, är ni verkligen mina lärjungar, och ni skall förstå sanningen, och sanningen skall göra er fria.” (Joh 8:31-32 SFB)

Vi kan lätt fastna i negativa tankar och känslor som kan vara svåra att ta sig ur, och vi går ofta omkring med en syn på oss själva där vi tycker att vi är dåliga och aldrig riktigt duger. Men Gud vill inte att vi ska gå omkring med fel bild av oss själva. Han vill att vi ska låta oss förvandlas av att leva i det som Han säger om oss. Hans ord förvandlar oss! Vi tycker att vi inte är värda att älskas, men Gud säger att av honom är vi så älskade som det bara nånsin är möjligt! Han älskar dig och han vill att du verkligen ska förstå det. Han älskar dig, även om du känner dig dålig och  han älskar dig även om du misslyckats. Gud är intresserad av dig och har en underbar plan för ditt liv!

Om du vill vara med oss i Lotorp och utforska Guds kärlek till dig så välkommen på onsdagskvällarna i höst!

Vi kommer att ta upp olika ämnen som Guds kärlek till oss, vad Jesus egentligen gjort för oss, vilken identitet vi fått i Jesus, hur vi kan förnya våra tankar, om att meditera på Guds ord osv.

Vi träffas på onsdagar varannan vecka (med något undantag, se programblad)  med start den 12 februari 2020 Kl. 16.00!!!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *