Resurssida För Dig Som Sitter i Karantän – Och För Oss Alla, Förstås!

Just nu lever vi i lite speciella tider, där vi alla fått restriktioner av myndigheter att inte ha så mycket sociala kontakter. Allt för att inte sprida smitta. Och det är ju förstås lite tråkigt! Men Gud är alltid god, och vi har alltid möjlighet att göra någonting bra av varje situation. Så, ta tillfället i akt att läsa och lyssna till Guds ord de här dagarna!

Det finns många bra ställen på internet där man kan få ta del av undervisning, musik m.m. Så här nedan har jag listat några websidor där du kan få gå in och del av ordet och kristen gemenskap, även om det bara är via telefonen eller dataskärmen!  Håll till godo, och bli stark i Herren!

 

KRISTET CENTER, ÖREBRO

Kristet Center har en fantastiskt bra hemsida med massor av jättebra undervisning! Bara för dig att välja. Om du går in på söndag den 22 mars,  klockan 10.00 så får du var med på deras förmiddagsgudstjänst med predikan av pastor Per-Åke Eliasson, dop,  medlemsintagning m.m.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL KRISTET CENTER


HIMLEN TV 7

På himlen Tv7 finns också många olika kristna program att se på. Vittnesbörd, förbönsprogram, Bibelundervising, program om Israel etc. Gå in när som helst och hitta något intressant, och lär dig nya saker om Herren!

 KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HIMLEN TV7


KANAL 10

Kanal 10 är väl den kristna kanalen som flesta av oss känner till. Men visste du att man kan gå in och titta på många av deras program i efterhand? De ligger ute på nätet, bara att gå in och ta del av!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL KANAL 10 – PLAY

 

Vill du titta på tvkanalen på internet går det också bra. Klica här nedan så kommer du direkt till webbtv:n så ser du vad som sänds just nu!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL KANAL 10 WEBBTV


Det är är bara några ställen där du kan gå in och titta. Kanhända uppdaterar jag den framöver med fler internetsidor!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *